Oyunların sürekli olarak dedikoduları yapılıyor ve özellikle ne zaman tanıtılacakları net olarak bilinmediği için, pek çok farklı oyunun 2018 E3 fuarında tanıtılması bekleniyor. Bu oyunlar arasında en çok beklenenlerin başında Ubisoft tarafından hazırlanan Splinter Cell oyunu bulunuyor.

Bir önceki versiyonunun beş yıl önce gelmiş olması, yenisinin merakla beklenmesine yol açıyor. Yine bir Ubisoft oyunu olan Assassin’s Creed oyununun da 2018 yılı oyun fuarında tanıtılması bekleniyor. Serinin sürekli olarak eleştiriliyor olmasına rağmen, hikayede bazı düzenlemeler ile Origins kendini sevdirmeyi başarmıştı.

Microsoft’tan Hamle Bekleniyor

Artık XBOX ile diğer sistemlerin karşılaştırılmamaya başlandığı görülüyor. En iyi oyunu yapan değil, oyunun hangi platformda oyuncuyla buluşturulduğu önem kazandı. Halo 6 ise mutlaka gelmesi ve tanıtılması beklenen oyunlar arasında, Microsoft’un en büyük silahı konumunda. Piyasalardaki yerini alması beklenen en önemli oyunlardan bir tanesi de DOOM 2 olarak görülüyor. Eğer 2018 yılında E3 sahnesinde tanıtımı yapılacak oyunlar arasında Bethesda da yer alıyor.

Share.