Online veya tek kişilik senaryosuyla mobil oyun oynamak isteyenler için 2018 yılında piyasada yerini alacak olan telefonları derledik. Aşağıdaki telefonlarla istediğiz tüm mobil oyunları açabilir, her birini herhangi bir kalite problemi, donma sorunu yaşamadan oynayabilirsiniz.

İphone X: Özellikle piyasadaki en pahalı telefonlardan bir tanesi olması, sadece oyun için değil her alanda öncü bir telefon olacağının göstergesidir. Geliştiriciler tarafından yıllar sonra dahi iPhone X ile hiçbir sorun olmaksızın oynanabilecek oyunlar üretilecektir.

Galaxy S9: Piyasada Samsung tarafından üretilmiş en son teknoloji telefonlar ile diğer android cihazlardan çok daha başarılı bir süreçle karşılaşacaksınız. Herhangi bir kullanım problemi yaşatmaması, 1440 X 2960 çözünürlük ve 5.8 – 6.2 inç Super Amoled ekran ile görüntü kalitesi olabildiğince artırılmıştır.

Sony Xperia XZ2: Samsung veya iPhone istemeyen kişiler için oyun telefonları arasında en kaliteliler arasında Sony’nin yeni model oyun telefonu geliyor. 5.7 inç ekran 1080 x 2160 HDR ekran ile Snapdragon 845 işlemci kullanılmıştır. Bu sayede oyun grafiklerinde düşüş yaşanmaksızın her uygulamayı istediğiniz şekilde kullanmanız sağlanıyor.

Share.